...przecierz ten bęben jest mały jezu... te pałeczki to takie jak ta 1 co była na tym małym bębnie. przynajmniej tak mi się wydaje. takie bębny jak łodz lub lublin miały to są bębny sory ale dla mnie on jest mały.
Bęben jest identyczny jak ten Falubazu, który uwielbiasz.
chyba trochę przesadziłes
kurde chłopie co ty sie czepiasz o ten falubaz ja pierdziele. Idz napisz do NTO, że ten ten i ten byli w szalikach falubazu i jeszcze coś tam dodaj. Jak cos masz do mnie to napisz na gg a nie.
i vice versa. Nie przesadziłem, bęben Falubazom i nam robiła ta sama firma i jest identyczny. Pomijam kwestie, że wypowiadasz się na temat bębna, którego nie widziałeś.
Najlepsza publiczność:
1. Zielona Góra
2. Leszno (obie grupy ze sporymi zastrzeżeniami), ekstraligowi kibice są też w Pile czy w Rybniku. Mam sentyment do tych z Ostrowa. Wrocławskich jest za mało. No, może jeszcze Toruń zasługuje na ciepłą wzmiankę? Ja chciałbym zapracować na przyjaźń tych z bliskiego mi Opola.
Fragment felietonu Bartłomieja Czekańskiego ze Sportowych Faktów.
Miło, że wymienił nas właśnie w kategorii najlepsza publiczność :D Pierwszy krok ku wspomnianej przyjaźni myślę zrobiony :)
Melduje że pirotechnika zakupiona. Bęben zasponsorowany przez zarząd huczy aż miło. Pozostaje zakupić serpentynki, pociąć konfetti i... jesteśmy gotowi do sezonu!
Przy okazji wielkie dzięki dla wszystkich, którzy wsparli nas w przerwie zimowej (zebraliśmy niemal tysiaka!), wygląda na to że przed nami sezon jakiego jeszcze nie było :)
Flaga także zamówiona, jak dobrze pojdzie to zaliczy debiut na sparingu w Rawiczu. Ale wiadomo że na tym w tym roku nie poprzestajemy i bedziemy dzialali w tym temacie dalej: nastepna flaga powinna byc szyta na czerwiec a jeszcze kolejna na sierpień :)
to super że flaga jest Tylko czy bedzie ja gdzie powiesić?pamiętam jak ja jeszcze siedziałem z FC jakie problemy z rozwieszaniem flag byłoCiekawe jak bedzie tym razem?super jest jak jakieś flagi wiszą i są widoczne Wtedy wszyscy wiedzą z tam jest fcPozdrawiam fc