Wrocław będzie miał problemy z przygotowaniem toru do przedsezonowych przygotowań, a więc fajnie by było zaprosić ich do nas. Na jakiś trening, a nawet sparing. Zawsze drużyna ekstraligowa z dobrymi nazwiskami [ Świderski, Jeleniewski, Janowski]. I bliżej niż np. do Rybnika ; )
Ciekawa uwaga! Również uważam, że w tej sytuacji mamy niepowtarzalną szansę na odjechanie "ekstraligowego" sparingu, a to zawsze wieksze wyzwanie dla zawodnikow i... wiecej kasy z biletow!
Witam
Czy ktoś ma jakieś info na temat tegorocznych sparingów Kolejarza tzn. konkretne terminy ( wiem, wiem pogoda ), oczywiście oprócz meczu z Praga z którą mecz rozegramy 17.03.(dom), 23.03.(wyjazd).Z góry dzięki za info.
[ Dodano: 2010-02-17, 14:00 ]
może warto by było pomyśleć o tym (http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2010/02/17/w-grudziadzu-odsniezaja-tor-zdjecia/0) zanim śnieg zacznie się topić by w miarę wcześnie zacząć treningi
fatalnie to wygląda fatalnieSzanse na marcowy wyjazd na tor są na dziś znikomeAle zobaczymy jak dalej z pogodą będzieInfo masz pewne dopiero coś tam działają z krawężnikiem
Hmm, 0 zł na Kolejrza ?! To jest jakaś porażka !! Co to za kluby:
Lewada Zakrzów (jeździectwo) ?! Stangum Marioss Wawelno (futsal) ?! Technik Głubczyce, UKS 15 Kędzierzyn-Koźle (badminton) ?! To przechodzi ludzkie pojęcie ?! Ile oni mają kibiców ?! Czy w ogóle istnieją w tym sporcie ?! Po co komuś 30 tys. na paletki i lotki do badmintona ?! Poprostu szkoda słów !! My kibice ( około 3,5 tys. na każdym meczu ) kontra ~ 15 kibiców jakiegoś badmintona ?! Cóż my mamy 0 zł oni 30 tys. ; /
Dziwi was to panowie?Bo mnie ani trochę-w końcu nie przerabiamy tego od dziś.Pamiętajcie tylko,że wybory idą i tylko czekać,aż Bilik ponownie będzie się reklamował na meczu ligowym u nas na stadionie(pewnie znowu postawią busa z jego listą wyborczą itd.,jako kandydatem w wyborach na środku murawy,co uniemożliwi nam oglądanie zawodów).Zarząd zapewne ponownie wyrazi na to zgodę,a Stepek ciepło go zapowie,jako "wielki przyjaciel opolskiego żużla".Gdybym ja miał takiego przyjaciela to bym uciął mu łeb siekierą i zakopał w piaskownicy;p Dla mnie ten gościu już dawno jest stracony i nie mam zamiaru ponownie oglądać jego (za przeproszeniem) mordy na naszym stadionie.Niech szuka wyborców na Unii Opole.