FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy Profil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Rejestracja Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Kolejarz Opole 2010
Autor Wiadomość
Stysiok 
Forum & FC

Wysłany: 2010-02-04, 12:29   

No, no, no ;) Nieźle :D

[ Dodano: 2010-02-10, 08:12 ]
Mam pytanie, czy w Opolu odbędzie się coś takiego jak prezentacja zawodników ?

janniro 
Why so serious ?

Wysłany: 2010-02-16, 17:42   

http://www.sportowefakty....da-wroclawiani/

Wrocław będzie miał problemy z przygotowaniem toru do przedsezonowych przygotowań, a więc fajnie by było zaprosić ich do nas. Na jakiś trening, a nawet sparing. Zawsze drużyna ekstraligowa z dobrymi nazwiskami [ Świderski, Jeleniewski, Janowski]. I bliżej niż np. do Rybnika ; )

emvoo 
Redakcja

Wysłany: 2010-02-16, 17:52   

Ciekawa uwaga! Również uważam, że w tej sytuacji mamy niepowtarzalną szansę na odjechanie "ekstraligowego" sparingu, a to zawsze wieksze wyzwanie dla zawodnikow i... wiecej kasy z biletow!

hadas 
hadas

Wysłany: 2010-02-16, 18:30   

Witam
Czy ktoś ma jakieś info na temat tegorocznych sparingów Kolejarza tzn. konkretne terminy ( wiem, wiem pogoda ), oczywiście oprócz meczu z Praga z którą mecz rozegramy 17.03.(dom), 23.03.(wyjazd).Z góry dzięki za info.

[ Dodano: 2010-02-17, 14:00 ]
może warto by było pomyśleć o tym (http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2010/02/17/w-grudziadzu-odsniezaja-tor-zdjecia/0) zanim śnieg zacznie się topić by w miarę wcześnie zacząć treningi

lops 
Fotoreporter

Wysłany: 2010-02-20, 20:23   

A ja mam pytanie do kidey można sgłaszać podania o akredytacje na sezon 2010??

hadas 
hadas

Wysłany: 2010-02-22, 17:40   

Czy ktoś może wkleić zdjęcia ze stadionu Kolejarza.Jak idzie usówani śniegu i nakładanie nowej nawierzchni.

kluskiev 
Speedway Team

Wysłany: 2010-02-22, 18:48   

hadas napisał/a:
Czy ktoś może wkleić zdjęcia ze stadionu Kolejarza.Jak idzie usówani śniegu i nakładanie nowej nawierzchni.

z tego co mi wiadomo (2 dni temu dostałem takie info, nie wiem czy trafne) to dopiero kładą krawężnik na =k=.... :-/

Maro

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2010-02-22, 20:36   

fatalnie to wygląda fatalnieSzanse na marcowy wyjazd na tor są na dziś znikomeAle zobaczymy jak dalej z pogodą będzieInfo masz pewne dopiero coś tam działają z krawężnikiem

tommy2333 
Tommy ;)

Wysłany: 2010-02-22, 22:43   

bez paniki. jak bedzie taka pogoda jak jest, czyli bez opadów to spokojnie wyjadą w marcu na tor :)

Stysiok 
Forum & FC

Wysłany: 2010-02-24, 20:51   

Hmm, 0 zł na Kolejrza ?! To jest jakaś porażka !! Co to za kluby:
Lewada Zakrzów (jeździectwo) ?! Stangum Marioss Wawelno (futsal) ?! Technik Głubczyce, UKS 15 Kędzierzyn-Koźle (badminton) ?! To przechodzi ludzkie pojęcie ?! Ile oni mają kibiców ?! Czy w ogóle istnieją w tym sporcie ?! Po co komuś 30 tys. na paletki i lotki do badmintona ?! Poprostu szkoda słów !! My kibice ( około 3,5 tys. na każdym meczu ) kontra ~ 15 kibiców jakiegoś badmintona ?! Cóż my mamy 0 zł oni 30 tys. ; /

emvoo 
Redakcja

Wysłany: 2010-02-24, 21:20   

Największy hit to Unia Opole, panie są znane z tego że rzadko udaje im sie zebrac regulaminową 8 zeby sobie wogole pograc :P

Stysiok 
Forum & FC

Wysłany: 2010-02-24, 21:44   

A kto im kibicuje ?! Poprostu jak dla mnie to jest pośmiewisko ; /

Kowal 

Wysłany: 2010-02-24, 22:21   

Dziwi was to panowie?Bo mnie ani trochę-w końcu nie przerabiamy tego od dziś.Pamiętajcie tylko,że wybory idą i tylko czekać,aż Bilik ponownie będzie się reklamował na meczu ligowym u nas na stadionie(pewnie znowu postawią busa z jego listą wyborczą itd.,jako kandydatem w wyborach na środku murawy,co uniemożliwi nam oglądanie zawodów).Zarząd zapewne ponownie wyrazi na to zgodę,a Stepek ciepło go zapowie,jako "wielki przyjaciel opolskiego żużla".Gdybym ja miał takiego przyjaciela to bym uciął mu łeb siekierą i zakopał w piaskownicy;p Dla mnie ten gościu już dawno jest stracony i nie mam zamiaru ponownie oglądać jego (za przeproszeniem) mordy na naszym stadionie.Niech szuka wyborców na Unii Opole.

marq

Wysłany: 2010-02-25, 05:37   

trzeba zrobić jakąś anty-akcję

filip 
FC & strona

Wysłany: 2010-02-25, 08:03   

Autentyczny cytat z jednej z moich rozmow:
Cytat:

- co to jest enduro? jakas nowa sztuka walki?

A Bilika to najlepiej "powiesic za jaja na bramie od stadionu"... wstyd sie przyznac że glosowalem na niego kiedy startował do senatu.

Tak cos czuje że gdyby czysto hipotetycznie prezesem Kolejarza byl prezes Hawi Racing pieniadze na żużel by byly...
Ostatnio zmieniony przez filip 2010-02-25, 15:31, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu