Serdecznie zapraszamy wszystkich fanatyków żużla z Opola i całej Polski do udziału w lidze w grę żużlową Demonic Speedway. Szczegóły znajdziecie na stronie www.dsliga.dbv.pl , a takze pod numerem gg: 8871683.Zapraszamy !
Ostatnio zmieniony przez emvoo 2009-08-18, 21:56, w całości zmieniany 2 razy
Byś trochę poszukał i zobaczył, że jest nawet kilka wersji MŻ na sezon 2009 :P
A tak w ogóle to nie jest temat o MŻ tylko o Demonicu a ja osobiście uważam, że to jest najlepsza symulacja żużlowa. Gdyby została dopracowana jak Speedway Liga to była by to idealna symulacja żużlowa ! Bo niestety na produkcie od Techlandu bardzo się zawiodłem.
Mam pytanie o opinie na temat Speedway Liga 2009?,czy jest warta tych 80-90 zł???
Słyszałem,że ma dość duże wymagania sprzętowe,na Ge Force 7200(512mb) pogram?
Z góry dziękuje za odpowiedzi.( aha i ponoć na XP nie chodzi,to prawda?)
zdecydowanie odradzam, gierka jest słaba nie ma licencji więc nie zobaczysz tam prawdziwych nazwisk zawodników ani prawdziwych stadionów. Oczywiście możesz po szukać w internecie dodatków zrobionych przez graczy ale trzeba mieć naprawdę szczęście żeby trafić na dobrze zrobiony mod. Na tej karcie graficznej powinno pociągnąć ale może mocno haczyć. Gierka spokojnie śmiga na XP.
nie ma licencji więc nie zobaczysz tam prawdziwych nazwisk zawodników ani prawdziwych stadionów
Nazwiska to akurat nie problem, w grze jest BANALNY w obsłudze edytor. Zmieniasz nazwisko i masz oryginalne ;]
To samo można zrobić z herbami. Jest dużo modów, patchy ale i tak według mnie gra jest słaba.
A ja zapraszam na www.stspl.eu
Kolejarz w 1 lidze trzeba awansować do Ekstra !
Z tym co się aktualnie dzieje u nas to wątpię abyśmy byli w środku tabeli...+zadymy nasze ulubione na kanale i te burdy ah to trzeba przeżyć Jest jedno pocieszenie - niżej nie da się spać w lidze miast