hmm, znając zarząd będzie to licytacja tylko do trybuny głównej następnie będzie pewnie około 5 sztuk, tak więc ceny będą dość wygurowane :) strzelam, że każdy pójdzie po minimum 200 zł
wiesz w gdańsku owe plastrony drukowane też ze swoim imieniem klub sprzedaje po 180zł a koszt produkcji 1sztuki plastrony drukowanego wynosi około 80 zł więc wiesz....
Hmm, wiadomo, że nie za 3 dyszki... ale jak dadzą z 5 to myślę, że będzie to rozsondna cena ;] ( ale i tak pewnie będzie powyżej 150 i licytacja " trybuny głównej " )
II liga to nie ekstra,no ale z plastronami??Już nie przesadzajmy może,bo dojdzie do sytuacji,że będziemy podniecać się potarganymi oszyciami motocykla żużlowca,bo "II liga to nie e-liga".
cena nawet w miare jestJa tesz chętnie bym go se zamówił ale dokładnie niewiem jak sie składa takie zamówienie Czy ktoś by mi to dokładniej opisał lub czy jest jaks inna opcja zamówienia ?to dać znać
no to czekam na niego z niecierpliwością ciekawe kiedy dojdzie? i czy bedzie taki jaki zamawiałemTakie pytanie ile zebraliście zamówieńPozdrawiam i czekam na plastron bo kaske już wysłałem na początku tygodnia