FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy Profil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Rejestracja Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Kolejarz Opole - PSK Olymp Praga (sparing)
Autor Wiadomość
filip 
FC & strona

Wysłany: 2010-03-16, 17:09   

janniro napisał/a:
http://espeedway.pl/news,pierwszy_sparing_w_piatek,35943,12.html
A więc sparing z Pragą przełożony na piątek. Przy takiej pogodzie jaką mamy teraz ( słońce i wiatr ) myślę że uda się przygotować tor. Oby do zobaczenia w piątek na stadionie! ; )

w tym newsie jest glupi blad bo w tekscie pisze ze sparing w piatek, a pozniej na dole w termiarzu sparingow ze 23 marca..., sparing z Praga mial sie odbyc w piatek ale zostal przeniesiony na wtorek- rowno za tydzien

janniro 
Why so serious ?

Wysłany: 2010-03-18, 14:48   

Byłem przed chwilą na stadionie i wydaje mi się, że tor jest naprawdę w niezłym stanie. Piszę wydaje mi się, bo nie widziałem go z bliska. A więc mam pytanie czy są jakieś szanse na trening jutro? ; )

EDIT1: Już znalazłem odpowiedź: http://www.sportowefakty....-nimi-holender/

EDIT2: Co to za tajemniczy Henkie Koonstra ?? :o

marq

Wysłany: 2010-03-18, 15:46   

janniro napisał/a:

EDIT2: Co to za tajemniczy Henkie Koonstra ?? :o

http://www.teamamusa.nl/henk/henk.html

w 2007 był w finale IMEJ, ale bez sukcesów.

emvoo 
Redakcja

Wysłany: 2010-03-18, 21:31   

Awizowany skład Olympu:
1. Tomíček Luboš
2. Gavenda Martin
3. Rempała Tomasz
4. Wolff Richard
5. Simota Zdeněk
6. Kůs Matěj
7. Fencl Jakub
8. Ondrašík Pavel

U nas ponoć będą ruscy :)

mar25 

Wysłany: 2010-03-21, 08:50   

Orientuje się ktoś o której dziś zaplanowany jest trening?

janniro 
Why so serious ?

Wysłany: 2010-03-21, 10:43   

Kolejarz Opole:
9. Michał Mitko
10. Ilja Bondarenko
11. Dawid Cieślewicz
12. Igor Kononow
13. Ricky Kling
14. Marcin Piekarski
15. Christian Ago

Tak prawdopodobnie będzie wyglądał nasz skład. Będzie ciekawie, u nich mocny Kus,Rempała i nieobliczalni Tomicek, Simota i Wolff. U nas wiele zagadek, ale myślę że spokojnie wygramy. Niepokojący jest brak naszego kapitana.

scypion
Miedziak?;]

Wysłany: 2010-03-21, 11:27   

trening jest o 13

Stysiok 
Forum & FC

Wysłany: 2010-03-21, 12:30   

Cóż, mamy 12:30, pada deszcz. Osobiście wątpię by trening się odbył. Ale to tylko moje przypuszczenia.

filip 
FC & strona

Wysłany: 2010-03-21, 12:35   

Możliwe, szczegolnie że w nocy także mocno popadało. Uważam że nie ma co narażać zawodników na niebezpieczeństwo, szczegolnie że to poczatek sezonu, a po zimie moga byc jeszcze nieobjezdzeni. W zamian można zrobić np dwie sesje treningowe jutro, tym bardziej że będzie już więcej zawodników i dla Rosjan pewnie to pierwszy wyjazd na tor w tym roku a przed wtorkowym sparingiem przyda im się więcej jazdy

janniro 
Why so serious ?

Wysłany: 2010-03-22, 18:40   

Czy wie ktoś od której będą czynne kasy jutro ??

hadas 
hadas

Wysłany: 2010-03-22, 18:47   

Czy będą programy dla posiadaczy karnetów czy trzeba będzie kupić za 10zł?

janniro 
Why so serious ?

Wysłany: 2010-03-23, 17:26   

Inauguracja całkiem udana, ale osobiście spodziewałem się lepszego wyniku. Na pewno wyróżnili się nasi Szwedzi: Ricky i Christian - bardzo ładna jazda dzisiaj. Po Michale więcej się nie spodziewałem, Rosjanom zdecydowanie brakuje objeżdżenia. Max przyzwoicie, Marcin Piekarski się nie popisał. Jednak tor był dzisiaj piekielnie trudny, więc to poniekąd usprawiedliwia naszych riderów ; )
Co do naszych rywali to Matej Kus pokazał klasę, nadzwyczaj dobrze Tomek Rempała, reszta fatalnie, no może poza naszych ulubieńcem Lubosem ; ]

Mam nadzieję, że w piątek zobaczymy w akcji Dawida i Ulricha, bo występ Adama jest niestety mało prawdopodobny.
Ostatnio zmieniony przez janniro 2010-03-23, 17:44, w całości zmieniany 2 razy  

Adamspeed 
..... = K = ......

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2010-03-23, 17:39   

Zgadzam sie z Janniro Ago i Kling Dobrze, troche wicej spodziewalem sie po Mitce, Rosjanie tez za slabo , dlaczego Cieslewicz nie jechal ?? No O.K. dzisiaj bylo to pierwsze spotkanie zobaczymy dalej................ =K=

filip 
FC & strona

Wysłany: 2010-03-23, 18:09   

Pierwsze zwyciestwo cieszy, ale nie wynik byl dzisiaj najwazniejszy. Jedyne co jest pewne po tym meczu to że naszych czeka jeszcze przed inauguracja sporo pracy.

Szwedzi pojechali bardzo dobre zawody. Christian na dzisiaj jest moim zdaniem blizej pierwszego skladu niż Max. Ricky ogolnie bardzo dobrze, popelnil jeden blad w ostatnim biegu kiedy odszedl za szeroko i dal sie wyprzedzic Rempale.

Rosjanie dzisiaj bardzo przecietnie ale trudno ich oceniac po jednym dniu treningow. Z drugiej jednak strony to podobno Rempala tez wczoraj siedzial pierwszy raz na motocyklu a dzisiaj jechal bardzo dobrze, imponowal szczegolnie wyjsciami spod tasmy.

Martwi mnie natomiast sytuacja krajowych zawodnikow, bo na dzisiaj ich postawa w sezonie ligowym to jedna wielka zagadka. Za wczesnie jeszcze na jakieś gwałtowne ruchy, ale nie można na dzisiaj wykluczyć takiej opcji jak "mały kontrakt" z takim np. Marcinem Rempałą?

Osobny akapit należy się przygotowaniu toru. Mam takie wrażenie że jednak nasi na takim typowym opolskim betonie czuliby sie nieco lepiej, ciekawe czy jest wogule taka opcja?

emvoo 
Redakcja

Wysłany: 2010-03-23, 18:19   

Wszyscy zawodnicy dziś podkreślali, że na jak na pierwszy sparing to tor był bardzo ciężki. Szwedzi super, ale przestrzegam przed skreślaniem pozostałych (słychać już było takie głosy) - dla niektórych z nich był to drugi wyjazd na tor, dla niemal wszystkich pierwsze zawody. Myśle, że realnej oceny dokonać będzie można dopiero po turnieju Stacha.

Odpowiedz do tematu